RSS

MARATÓ TV3 2012 “La mort hauria de ser el final de la vida, no el càncer”

08 Oct

Benvolguts i benvolgudes,

Tenim ja la informació de la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà al CÀNCER. Ja s’havia fet en altres ocasions, però aquesta malaltia és la causa principal de mort de persones entre els 35 i 70 anys. Sota el lema “La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no” ens veurem diumenge dia 16 de desembre, amb tots els voluntaris que hi participin, com ja és habitual amb la nostra col·laboració amb l’SGAV.

TORNS, PLACES I TASQUES:

La Creu Roja a la província de Barcelona cobrirà 278 places en diferents torns i per diferents tipus de tasques. D’aquesta manera la distribució dels torns i els horaris queda de la següent manera:

–          1r torn: de 9:00 a 13:00 hores (hora d’entrada a les 8:30, ja que aquest torn dura 4 hores i 30 minuts. Com que aquests voluntaris entren directament a sala sense passar per menjador, cal que els aviseu que faran un descans per esmorzar, però no serà a l’entrar). Recordeu que la resta de voluntaris que fan aquest torn entren a les 10 però els voluntaris de Creu Roja afegim una hora abans perquè cobrim el torn de Catalunya Ràdio previ al primer torn.

–          2n torn: de 13:00 a 16:00 hores (hora d’entrada 12:30 hores)

–          3r torn: de 16:00 a 20:00 hores (hora d’entrada 15:45 hores)

–          4t torn: de 20:00 a 24:00 hores (hora d’entrada 18:30 hores)

–     torn: de 21:00 a 01:00 hores (hora d’entrada 20:15 hores)

L’hora d’entrada és bastant abans de l’inici de la tasca perquè els voluntaris puguin ser acreditats, deixar les seves coses al guarda-roba i poder menjar o sopar, segons el torn. Per al 4t torn són dues hores que cal estar abans perquè és el més nombrós en participació i es formen cues per acreditar, en el guarda-roba i en el menjador.

Quant a les tasques que podran fer els voluntaris/àries, s’han concretat les mateixes que els últims anys: atenció telefònica, guarda-roba, servei d’àpats (càtering), caps de taula, separadors (ja no validen fent trucades, només separen les butlletes) i runners .  Les persones que van com a organització no hauran d’introduir les seves dades a la plantilla d’èxcel que us adjunto, a no ser que posteriorment passin a una altra tasca (telefonista…). L’única tasca que no fem és la de servei d’ordre.

MOLT IMPORTANT:

Cal recordar que les places de Separador, Guarda-roba, Càtering i Runners, les destinem per a persones que puguin tenir algun tipus de dificultat ja sigui amb el català parlat, d’audició, de visió i de mobilitat. Per a altres tipus de dificultats no els apunteu sense haver parlat amb la persona referent de la Marató en aquesta Oficina provincial, ja que ens hem trobat en algunes ocasions amb situacions problemàtiques difícils de solventar en el mateix moment de l’activitat, perquè no ens ho heu posat en coneixement.

Com cada any, per raons de proximitat i horaris, a Barcelona ciutat  i les poblacions de rodalies us proposem que pugueu cobrir el quart i el cinquè torn. Per descomptat, aquesta proposta està oberta a qualsevol assemblea que vulgui participar en aquests torn.

De la mateixa manera, i com hem fet en altres edicions, si les més properes tenen alguna persona interessada en els primers torns perquè no poden anar als últims però volen participar, ens ho dieu i en parlem.

INSCRIPCIONS: ainhoa.castelldefels@creuroja.org  abans del 08/11/12.

Esperant la vostra col·laboració, rebeu una cordial salutació.

Moltes gràcies per endavant,

Anuncios
 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: