RSS

Concurs de Fotografia i microrelats “Vientos de añoranza”

16 Jul
Benvolguts i benvolgudes :
 
Us informem que aquest any ha estat convocat el Concurs de Fotografia i microrelats , que se centra en la importància de la integració de les persones immigrants des d’una perspectiva cultural, i és per aquest motiu que aquesta edició del concurs rep el nom “Vientos de añoranza”.
 
Podeu consultar les bases del concurs al Canal de Voluntaris (“Concurso Vientos de añoranza”) . Juntament amb aquest correu hi trobareu els arxius annexos que s’han d’emplenar per a cada fotografia i per a cada microrelat  i l’autorització de participació per als menors d’edat.. Tot i així us volem destacar la següent informació clau :
 
          Participants en el Concurs : Qualsevol voluntari o voluntària, immigrant resident en el nostre país, professional de qualsevol Assemblea Local  de CRE, persona vinculada amb Creu Roja.
          Fotografia : Es premiaran les fotografies de major qualitat que ofereixin la difusió sobre la importància de la integració de les persones immigrants des d’una perspectiva cultural (veure més informació a les bases). Cada participant pot presentar un nombre màxim de 5 fotografies, amb una resolució de 5 megapíxels com a mínim i 20 megapíxels com a màxim, equivalent a fotografies de 1,5 megabytes a 8 megabytes. Si un mateix participant presenta 5 fotografies ha d’emplenar 5 annexos de la fitxa de fotografia.
          Microrelat : Es premiaran els microrelats que expressin la importància de la integració de les persones immigrants des d’una perspectiva cultural. Estaran escrits en llengua castellana i tindran una extensió màxima de 500 paraules, incorporarà un títol breu, en format digital en Word, que no hagi estat premiat en d’altres concursos, que no hagi estat publicat i lliure de drets. Cada autor/a podrà presentar un màxim de dos microrelats. Si un mateix participant presenta 2 microrelats ha d’emplenar 2 annexos de la fitxa de microrelats.
          Drets de les imatges i microrrelats: Tots els participants cedeixen els drets de les imatges i microrrelats a CRE, i l’autor/a de les fotografies té la sencera responsabilitat quant a les persones o objectes que ha fotografiat, per tant haurà de disposar del consentiment (oral i preferiblement escrit) de les persones fotografiades quan a la utilització de la seva foto.
          Entrega de Premis : El 27de setembre de 2012 a l’Auditori San Francisco d’Àvila es realitzarà l’acte de l’entrega de premis, al que seran convidats els tres finalistes de cada modalitat del Concurs amb les despeses de viatge (tren o autobús) i allotjament pagats.
          Premis de fotografia i de microrelats :
o       Primer Premi: Un ordinador portàtil (d’un cost aproximat als 500 €).
o       Segon Premi : Un Ebook (d’un cost aproximat als 120 €)
o       Tercer Premi : Una placa commemorativa del concurs.
       Data Límit pera lenviament de les fotografies i instruccions d’enviament : 31 d’agost de 2012.
 
Ben cordialment,
 
Creu Roja Castelldefels – Gavà – Begues
Anuncios
 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: