RSS

L’ESPAI de la Creu Roja Castelldefels, centre de suport a l’infant, adolescent i la familia…

17 Feb

Des de l’any 2002 tenim en funcionament en centre de “L’ESPAI: CENTRE DE SUPORT A L’INFANT, L’ADOLESCENT I LA FAMÍLIA”. En aquests anys el servei ha anat evolucionant, intentant-nos adaptar a les necessitats canviants dela societat. Al 2011 hem atès un total de 788 infants, joves i pares i mares. En total hem comptat amb la participació de més de 50 voluntaris/àries. Comptem amb un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels.

Espai Respir: Oferim un servei de cura i activitats per a infants entre 10 mesos i 3 anys, de dilluns a divendres, amb horaris flexibles a mida dels horaris laborals de les famílies. Tenim pati exterior assoleiat i servei de càtering i zona per a que els infants facin la migdiada.

Espai Ludoteca: Donem un cop de ma a l’infant (3-12 anys) per fer els deures, alhora que també gaudeix del temps lliure en sortir de l’escola, amb la possibilitat de fer ús del

Servei de transport escolar, en el que acompanyem i recollim els infants de l’escola

Espai de formació familiar: tallers per a pares i mares relacionats amb temes de criança          dels infants (els límits, la son dels infants, l’alimentació…)

Serveis de casals: Cobrim la franja horària en la qual els pares i mares, amb fills/es de 3-12 anys, treballen durant tota l’època de vacances escolars (Nadal, Setmana Santa i Estiu), així com dies de lliure disposició de les escoles.

Campanya de Reis: Hem recollit i repartit joguines noves per a 498 infants dels municipis de Castelldefels i Gavà derivats dels Serveis Socials municipals. Hem comptat amb la col·laboració de: XECC, Popkite.com, Hotel Ibis, UE Castelldefels, UD Vistalegre i Associació de locals d’oci nocturn.

Servei de Suport a l’Estudi: En aquest projecte treballem amb infants fora de l’horari escolar, com a través d’estratègies d’aprenentatge i tècniques d’estudi, poden optimitzar el seu rendiment escolar, alhora que els oferim suport per a fer els deures de l’escola.

Campanya “Vuelta al cole”:La Fundación Solidaridad Carrefour, ha organitzat de nou una campanya solidària de recollida de material escolar en els seus centres i aquest material ens ha estat donat íntegrament a Creu Roja, des de la que hem fet la distribució de forma coordinada amb els Serveis Socials municipals. Hem entregat un total de 110 kits de material escolar al llarg del 2011.   

 

Per informació i inscripcions:

C/Major 37 telèfon. 93 664 64 46

espai.castelldefels@creuroja.org

Anuncios
 
Deja un comentario

Publicado por en 17 febrero, 2012 en Sin categoría

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: