RSS

Creu Roja ajuda a les empreses per a què puguin contractar gent…

13 Feb
Creu Roja ajuda a les empreses per a què puguin contractar gent…

Creu Roja amb el Programa Incorpora de ”la Caixa”

La creu roja disposa d’una llarga trajectòria en la gestió i desenvolupament de programes d’ocupació. Des del 1992 té en marxa programes adreçats a treballar un dels condicionants principals de l’exclusió social: La desocupació.

 A la seu de Castelldefels s’està portant a terme des del 2007 el Programa Incorpora rsc, que es desenvolupa amb el suport de l’Obra Social de la Fundació “La Caixa”.

El Programa Incorpora té com a objectiu facilitar l’exercici de la Responsabilitat Social Corporativa de les empreses (RSC) mitjançant la contractació laboral o de pràctiques de persones en risc d’exclusió. Aquest programa proporciona a les empreses una borsa de treballadores, una pre-selecció del perfil professional (segons requereixi l’oferta de treball o de pràctiques), un assessorament en la contractació, una presentació personalitzada de les candidatures que es presenten i un seguiment de les treballadores un cop hagin estat contractades. Així com informació actualitzada sobre els contractes amb bonificació en funció del col·lectiu a contractar.

 D’altra banda, el programa ofereix una tutorització individualitzada a les dones en risc d’exclusió que estan cercant feina i gràcies a les sessions d’orientació ens permet conèixer les necessitats, motivacions, i habilitats laborals de les dones candidates, informació que ens beneficia a l’hora d’acurar la intermediació davant l’empresa.

Després de quatre anys duent a terme aquest programa, podem afirmar que s’han complert els objectius marcats a l’inici gràcies a la col·laboració i confiança d’un gran número d’empreses.

Des d’aquí animem a aquelles empreses que no ens coneixen a donar cabuda a aquest servei.

Mes informació:

 

Jessica Ruiz

Técnica d’ocupació

 

93.665.82.51

incorpora.castelldefels@creuroja.org

www.incorpora.org

 

Anuncios
 
Deja un comentario

Publicado por en 13 febrero, 2012 en OCUPACIÓN

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: